Gezocht vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers voor de kunstenaarsvereniging ARS

ARS is op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden eens in de twee weken een dagdeel als gastvrouw of – heer op te treden bij tentoonstellingen. Hiermee willen we meer mensen bij onze organisatie betrekken en onze openingstijden verruimen.

Het plan is om vrijwilligers – zeker in het begin – met een ARS-lid mee te laten lopen. In elk geval is het de bedoeling steeds met tweetallen aanwezig te zijn om bezoekers op te vangen. Om het interessant te maken, zullen de vrijwilligers voor de opening van de tentoonstelling een toelichting op de tentoonstelling krijgen van de kunstenaar die exposeert. Ook willen we de vrijwilligers die zich voor langere tijd willen binden een korting van 10% geven op het tarief voor een cursus of desgewenst iets vergelijkbaars.

Als het lukt vrijwilligers te vinden, zullen de openingstijden op vrijdag- zaterdag- en zondag worden verruimd tot van 10 tot 17 uur. We zoeken dus mensen, die of van 10-13.30 uur of van 13.30-17 uur aanwezig kunnen zijn op één van deze dagen. Graag nodigen we geïnteresseerden uit zich aan te melden bij Malinda Clouder info@arsaemula.nl. In elk geval zullen we eerst een informatiebijeenkomst organiseren met de geïnteresseerden.