MASTERS of WATERCOLOR

IWS Holland 2e internationale expositie in Ars Aemula Naturae, 27 mei t/m 11 juni

International Watercolor Society (IWS)Holland presenteert dit voorjaar haar 2e internationale aquarellen tentoonstelling in het historische pand “ARS AEMULA NATURAE” (de kunst wedijvert met de natuur) in het unieke Leiden. Op deze mooie locatie zullen MASTERS of WATERCOLOR hun professionele aquarellen exposeren. Naast de kaderleden van IWS Holland zijn top aquarellisten uit de hele wereld uitgenodigd. Om een paar landen te noemen; USA, Italië, Oekraïne, Duitsland, Schotland, Ghana, Zweden, Canada, Griekenland, België en Spanje. Er zal een grote diversiteit aan meesterlijke aquarellen getoond worden. Uniek voor Nederland! De bezoekers zullen kunnen genieten van kleurrijke composities, verschillende technieken en er zal een groot aanbod van onderwerpen te zien zijn. Tevens zullen er workshops en aquarel demonstraties gegeven worden.

IWS Holland heeft ruim 100 leden die gepassioneerd zijn over het schilderen met “in wateroplosbare pigmenten”. Aquarel is een complexe techniek die veel oefening vraagt en geduld om het te leren. IWS Holland is onderdeel van IWS International, een wereldwijde organisatie met als doel om de aquarelkunst te promoten.

De mooie locatie waar dit zal plaatsvinden is in het centrum van Leiden. Op 29 mei zijn er de Leidse Hofjes Concerten en in de nacht van zaterdag 3 juni, voor alweer de 15e keer, Museumnacht Leiden. Ook Ars Aemula Naturae is dan te bezoeken.

Wanneer
In het (Pinkster)weekend: 27, 28 en 29 mei, 2, 3 en 4 juni en 9, 10 en 11 juni 2023 Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis

Waar
Ars Aemula Naturae (ARS)
Pieterskerkgracht 9a
2311 SZ Leiden

IWS Holland: www.iwsholland.nl
Museumnacht Leiden: museumnachtleiden.nl
Leidse Hofjes Festival: leidsehofjesconcerten.nl

Masters of Watercolor poster

Voorbij

MASTERS of WATERCOLOR

van zaterdag 27 mei t/m zondag 11 juni 2023

vrijdag, zaterdag en zondag (en 2e Pinksterdag) van 10:00 uur tot 17:00 uur

Ars Aemula Naturae, Pieterskerkgracht 9a, Leiden