Voorjaarstoelating nieuwe leden bij Ars Aemula Naturae

ARS Ledenexpositie 2024 met o.a. werk van Celine van Hoek en, op de achtergrond, Lisa van der Heijden (Foto: Ben Vroom)
ARS Ledenexpositie 2024 met o.a. werk van Celine van Hoek en, op de achtergrond, Lisa van der Heijden (Foto: Ben Vroom)

Binnenkort organiseert de Leidse kunstenaarsvereniging Ars Aemula Naturae weer de voorjaarstoelating voor nieuwe leden. Beeldende kunstenaars die graag lid willen worden van ARS, kunnen zich hiervoor tot 2 juni aanmelden.

ARS is een bloeiende, gezellige kunstenaarsvereniging met veel activiteiten zoals exposities, cursussen, open ateliers, discoursgroepen en workshops. Dat alles in een prachtig middeleeuws pand in hartje Leiden. ARS biedt leden allerlei mogelijkheden om te exposeren, contacten te onderhouden, gebruik te maken van voorzieningen als het etslokaal en het boetseerlokaal, exposities te organiseren en op andere manieren actief te worden.

Bijna 100 kunstenaars zijn lid van Ars en met de voorjaarstoelating hoopt de Leidse kunstenaarsvereniging weer nieuwe leden te kunnen verwelkomen.

Voorzitter Conny Broeyer: “Ars is een eeuwenoude kunstenaarsvereniging waar kunst in allerlei vormen gemaakt wordt en te zien is: schilderkunst, grafiek, fotografie, beeldhouwkunst, keramiek, en andere vormen van beeldende kunst, je komt het tegen bij ARS. Als lid kan je volop inspiratie opdoen, elkaars werk bespreken of samen exposeren.”

Aanmelden kan tot zondag 2 juni met een mail naar info@arsaemula.nl. De ballotage vindt plaats op zondag 9 juni.

Meer informatie en aanmeldprocedure